• benvinguts a la nostra escola

  Jesús Maria Claudina Thévenet És una escola concertada cristiana que pertany a la congregació de les Religioses de Jesús-Maria, fundada per Sta. Claudina Thévenet i dedicada a l'educació des de l'any 1967.

 • LA NOSTRA OFERTA EDUCATIVA

  Educació Infantil ( de 3 a 6 anys) Ed. Primària ( de 6 a 12 anys) ESO (de 12 a 16 anys) Batxillerats ( Adscrits amb l'escola Jesús-Maria de St. Andreu a l'Avinguda Meridiana)

 • EL NOSTRE ESTIL EDUCATIU

  Fonamentat en el Carisma de les RR. de Jesús-Maria. Desenvolupem una pedagogia atenta a cada persona, acollint-la tal com és; amb preferència pels que tenen més dificultats. Confiem en les possibilitats de creixement personal de cadascú.

 • ESCOLA AMB VALORS

  Oferim una educació en valors i destaquem com a prioritats: La llibertat, la responsabilitat i el sentit crític. La justícia i la solidaritat. La pau i la convivència. I la Interioritat. Valors!

 • Com ho fem?

  Amb una metodologia: -Personalitzada -Activa -Preventiva -Creadora d’hàbits de treballs i ordre -Que fomenta el gust pel treball ben fet -Que valora el treball en equip -En un ambient de família

 • Escola 100% digital

  Ens hem adaptat a les noves tecnologies: totes les nostres aules estan equipades amb pissarres digitals interactives que aporten una nova metodologia d'aprenentatge!

 • Som escola digital.

  Adaptem la forma de fer dels nostres alumnes amb les pissarres i llibres digitals, tablets i aplicacions interactives, on els nostres alumnes són els protagonistes del seu procés d'aprenentatge.

 • A través de projectes

  -Projecte Pastoral -Projecte de Diversificació Curricular (ESO) -Projecte multilingüe -Projecte TIC -Projecte robòtica -Projecte ecològic

 • Escola inclusiva

  Estimar, educar i ensenyar formen part del treball diari, on l'alumne és el centre. Personalitzem l'educació fomentant la inclusió, treballant per competències desenvolupant les intel·ligències múltiples.

 • En continu creixement.

  Som una escola capdavantera, amb un clima familiar de confiança i responsabilitat en que oferim una educació que afronta els reptes del segle XXI.

 • Acompanyem

  els nostres alumnes en la formació personal, emocional i acadèmica.

 • Improving our english

  Volem potenciar, millorar i estandaritzar l'ensenyament de la llengua anglesa, per això hem instaurat un Pla Integral de Plurilinguïsme Educatiu "PIPE".

 • els nostres equipaments

  Com l'aula de robòtica, l'aula de música, l'aula d'audiovisuals, la biblioteca, la capella, el laboratori, les pistes esportives, la sala d'actes, les pissarres digitals o l'hort escolar.

 • Una escola en Pastoral

  Que celebra les festes litúrgiques i els dies destacats com el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Que compta amb grups d’amistat i confirmació, que organitza campaments d’estiu, que fomenta el voluntariat, etc.

 • Serveis que oferim

  El menjador escolar, l'hora d'acollida matinal, el departament d'Orientació, el Casal d'Estiu i la Ludoteca al setembre, els Auxiliars de conversa, la Bilioteca i la Plataforma educativa.

 • les activitats complementàries

  Com els Contes, els Experiments, l'Anglès, el PAI (Projecte d'activació de la intel·ligència) i els Racons i Tallers. La robòtica, els Racons de Llengua o Matemàtiques, l'Educació en valors i la Tutoria o el Francès.

 • Activitats extraescolars

  Anglès, Escacs, Francès, Esports, Patinatge i el Club excursionista, que porta més de 25 anys realitzant excursions per tota Catalunya.

 • QUE CELEBRA FESTES SOLIDÀRIES

  Com la Castanyada Solidària o la Festa de la Solidaritat amb un fantàstic mercat de segona mà, entre altres accions.

 • volem que els nostres alumnes siguin...

  Persones responsables, solidàries, autònomes i creatives.

Jesús-Maria


Jesús-Maria Claudina Thévenet és una escola concertada cristiana que pertany a la congregació de les RR. de Jesús-Maria. Dedicada a l'educació des de l'any 1967.

Metodologia

El treball del nostre centre es dirigeix al desenvolupament dels nostres alumnes (intel·lectual, emocional i social) i els prepara per aconseguir la seva autonomia personal.

 

 

Els idiomes

Formem part d'un Pla Integral de Plurilingüisme Educatiu (PIPE) per facilitar tant a l'alumnat com al seu entorn el contacte directe amb els idiomes. 

 

 

Sortim a la Cavalcada de Reis de NOU BARRIS

 

CAVALCADA DE REIS gener 2018

El divendres 22 de desembre us farem entrega de la bossa amb tot el material necessari per elaborar el vestit de la cavalcada.

Cal que anem vestits amb jersei blanc i guants blancs i tots els nens han de portar una petita bossa, sarró per poder posar els caramels.

Per l’elaboració de la disfressa aquí teniu un senzill tutorial :

El dissabte 23 de desembre, es realitzarà un taller de maquillatge especial per la cavalcada i seria important que poguéssiu assistir. És un taller adreçat a tota la família, així que podem anar grans i petits. L’horari serà d’11 a 13h al carrer Biscaia 394. (metro Navas)

El dijous 4 de gener a les 10h ens reunirem a l’escola per repassar tot el vestuari, maquillatge i decorar els carros que acompanyen la comparsa, la música i els caramels. A més a més prepararem una petita coreografia per anar desfilant. I repassarem les normes del dia de la cavalcada.

El divendres 5 de gener ens trobarem tots al carrer Aiguablava a les 18,00h per col·locar-nos en el nostre lloc. Anem darrere del camió de la parròquia de Sant Mateu i Sant Rafael i som la comparsa que obre camí a la carrossa del REI GASPAR. Anem en el número 14 de les 24 entitats que participen.

18,30h TOTHOM PREPARAT
18,45h Arriben els Reis (recolliren les nostres cartes) 19h Comença la Cavalcada.
20,30h Final de la Cavalcada (
Po Fabra i Puig/Meridiana)
Els organitzadors de la carrossa de les parròquies de Sant Rafael i Sant Mateu ens han ofert poder pujar alguns dels nostres alumnes al camió. Seran 12 nens i nenes de P-5 i 1r.
page1image3761120

Normes

Les normes generals són les següents:

• Tots els nens i tots els acompanyants (adults) han d'anar vestits amb el vestit.Sota el vestit s'ha de portar vestimenta blanca o clara. NO portar jaquetes, jerséis, abrics, ni anoracs d'altres colors. No portar bosses o motxilles ni damunt ni sota la vestimenta.

• Pels alumnes que pugen al camió: Des del moment que s'iniciï la cavalcada fins a la seva finalització, ningú podrà pujar ni baixar del camió.

• L'inici previst serà al carrer AiguaBlava i finalitzarà en Po Fabra i Puig/Meridiana, i durarà al voltant de 1h 30 min.

• Els caramels els dóna l'ajuntament per als nens. Són els els encarregats de repartir-los. Els adults podem ajudar.

Normes de la comparsa:

• Se situaran davant del camió i faran d'animació. Han de saludar i llançar caramels. No podran parar-se ni lliurar caramels a la mà. No s'han de barrejar amb el públic ni sortir-se de la carretera.
• Faran l'efecte esponja entre les dues carrosses (la de davant i la de darrera). Hauran de mantenir un espai equidistant perquè no hagin espais buits.

• Podran repartir caramels i recollir cartes. La Parròquia té 2 patges que aniran recollint totes les cartes que ens lliurin. Les cartes i xumets que donin els nens durant el recorregut NO es tiraran. Es lliuraran al final als organitzadors.
• Ajudaran a obrir camí a les zones estretes, especialment a l'inici de Via Julia.

 BON NADAL i FELIÇ 2018

page2image3764448

 

SOM ESCOLA QUE LLEGEIX

Coneix la nostra escola

Escola Verda

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina