Sortim a la Cavalcada de Reis de NOU BARRIS

 

CAVALCADA DE REIS gener 2018

El divendres 22 de desembre us farem entrega de la bossa amb tot el material necessari per elaborar el vestit de la cavalcada.

Cal que anem vestits amb jersei blanc i guants blancs i tots els nens han de portar una petita bossa, sarró per poder posar els caramels.

Per l’elaboració de la disfressa aquí teniu un senzill tutorial :

El dissabte 23 de desembre, es realitzarà un taller de maquillatge especial per la cavalcada i seria important que poguéssiu assistir. És un taller adreçat a tota la família, així que podem anar grans i petits. L’horari serà d’11 a 13h al carrer Biscaia 394. (metro Navas)

El dijous 4 de gener a les 10h ens reunirem a l’escola per repassar tot el vestuari, maquillatge i decorar els carros que acompanyen la comparsa, la música i els caramels. A més a més prepararem una petita coreografia per anar desfilant. I repassarem les normes del dia de la cavalcada.

El divendres 5 de gener ens trobarem tots al carrer Aiguablava a les 18,00h per col·locar-nos en el nostre lloc. Anem darrere del camió de la parròquia de Sant Mateu i Sant Rafael i som la comparsa que obre camí a la carrossa del REI GASPAR. Anem en el número 14 de les 24 entitats que participen.

18,30h TOTHOM PREPARAT
18,45h Arriben els Reis (recolliren les nostres cartes) 19h Comença la Cavalcada.
20,30h Final de la Cavalcada (
Po Fabra i Puig/Meridiana)
Els organitzadors de la carrossa de les parròquies de Sant Rafael i Sant Mateu ens han ofert poder pujar alguns dels nostres alumnes al camió. Seran 12 nens i nenes de P-5 i 1r.
page1image3761120

Normes

Les normes generals són les següents:

• Tots els nens i tots els acompanyants (adults) han d'anar vestits amb el vestit.Sota el vestit s'ha de portar vestimenta blanca o clara. NO portar jaquetes, jerséis, abrics, ni anoracs d'altres colors. No portar bosses o motxilles ni damunt ni sota la vestimenta.

• Pels alumnes que pugen al camió: Des del moment que s'iniciï la cavalcada fins a la seva finalització, ningú podrà pujar ni baixar del camió.

• L'inici previst serà al carrer AiguaBlava i finalitzarà en Po Fabra i Puig/Meridiana, i durarà al voltant de 1h 30 min.

• Els caramels els dóna l'ajuntament per als nens. Són els els encarregats de repartir-los. Els adults podem ajudar.

Normes de la comparsa:

• Se situaran davant del camió i faran d'animació. Han de saludar i llançar caramels. No podran parar-se ni lliurar caramels a la mà. No s'han de barrejar amb el públic ni sortir-se de la carretera.
• Faran l'efecte esponja entre les dues carrosses (la de davant i la de darrera). Hauran de mantenir un espai equidistant perquè no hagin espais buits.

• Podran repartir caramels i recollir cartes. La Parròquia té 2 patges que aniran recollint totes les cartes que ens lliurin. Les cartes i xumets que donin els nens durant el recorregut NO es tiraran. Es lliuraran al final als organitzadors.
• Ajudaran a obrir camí a les zones estretes, especialment a l'inici de Via Julia.

 BON NADAL i FELIÇ 2018

page2image3764448

 

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina