El proper 30 gener, és el dia escolar de la no violència i la pau (DENIP) i convidem a totes les famílies de l'escola a la celebració conjunta al pati de l'escola, a les 9 del matí.
Els nostres alumnes compartiran amb tots les seves reflexions i el treball realitzat a la classe durant aquestes setmanes per posar color a la vida i celebrar la pau al món.

Volem agrair-vos tot el que heu preparat per a les campanyes DE TOT COR (Fem Nadal i Un Nadal ben dolç). 

Des del programa d’Escoles amb Cor-Educació en Valors de Càritas Diocesana de Barcelona volem expressar el nostre més sincer agraïment al Centre Educatiu Jesús-Maria Claudina Thévenet per la seva implicació i col·laboració a la campanya DE TOT COR – Fem Nadal i Un Nadal ben dolç.

MOLTES, MOLTES GRÀCIES per les meravelloses postals de Nadal i els productes d'alimentació nadalencs que han aportat els alumnes del vostre centre amb tanta il·lusió, per la gent gran atesa per Càritas, amb motiu de les festes de Nadal que s'organitzen a les diferents zones pastorals de la nostra diòcesi.

El nostre objectiu és que les persones grans ateses per Càritas puguin gaudir demoments d’il·lusió, participació, convivència i relació com són les festes grupalsde Nadal i en aquestes festes poder oferir obsequis a totes les persones assistents.

Gràcies a la vostra col·laboració podrem fer realitat el nostre objectiu.

Rebeu, de tot cor, el nostre agraïment. Junts podem construir una societat més humana, una societat millor!

 

Equip Escoles amb Cor-Educació en Valors
Programa Escoles amb Cor  
Educació en Valors

Càritas Diocesana de Barcelona 

 

Del 16 al 18 de novembre a Madrid. c/ Juan Bravo,13 Per joves de 18 a 35 anys relacionats amb Jesús-Maria. Trobada per compartir, conèixer i créixer en la identitat de Jesús-maria.

Inscripcions a: http://www.pastoraljuveniljm.org abans del 25 d'octubre (Places limitades)

Els nostres nois i noies van passar uns fantàstics dies a Mas Can Pic aquest passat juliol.

Dia 3 de Febrer: Festa de Santa Claudina

Publicat a: ESCOLA-PARES

El dia 3 de febrer l’escola obre de nou les portes a totes les persones que heu estat vinculats amb nosaltres durant aquests 50 anys d’història. La data límit per apuntar-se és el dia 15 de gener.

No perdeu ni un minut i comenceu a animar a tots els qui pugueu, quan més siguem més riurem!

L'11 d'octubre vam celebrar una gran festa! La inauguració del 50 aniversari de la nostra escola.

I la volem compartir amb tots vosaltres! 

 

 

50 anys creixent i educant en el barri!

El passat 4 d'abril els alumnes de segon de Primària van gaudir d'una trobada  fantàstica amb altres escoles. Riures, companyonia, ajuda, esforç, música i molta dansa. A continuació podeu observar algunes fotografies dels assajos del Dansa Ara a l'escola i una petita mostra el dia de la trobada al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina