Cicle Inicial

Cicle Inicial (27)

Galeries del Cicle Inicial

Categories filles

El passat 4 d'abril els alumnes de segon de Primària van gaudir d'una trobada  fantàstica amb altres escoles. Riures, companyonia, ajuda, esforç, música i molta dansa. A continuació podeu observar algunes fotografies dels assajos del Dansa Ara a l'escola i una petita mostra el dia de la trobada al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Padrins lectors

Publicat a: Activitats a l'aula

 

Els alumnes de 1r i 6è durant tot el segon trimestre de curs han dut a terme l'activitat de padrins lectors. Estones de lectura, estones de compartir, estones de riure, estones d'aprenentatge, regals i paraules boniques... ha estat una activitat meravellosa on els més petits han pogut aprendre a llegir i han compartit el gust per la lectura amb els seus padrins lectors més grans.

Racons a 2n

Publicat a: Activitats a l'aula

 

Els nens i les nenes de la classe dels bruixots i robots s'ho passen d'allò més bé a les sessions de racons.

 

Els nens i les nenes de segon de primària han tastat fruits secs de la tardor. Boníssims!

 

El passat divendres 3 de Febrer els alumnes de cicle inicial van gaudir de la festa major de l'escola: Santa Claudina. Gimcanes, maquillatge, celebracions a la capella... un dia meravellós!

Plàstica a 2n

Publicat a: Activitats a l'aula

 

Els alumnes de la classe dels bruixots i robots elaboren activitats espectaculars a les classes de Plàstica. Són uns artistes!

 

El passat 5 de maig els nens i les nenes de primer de primària van gaudir d'una gran visita al Park Güell. Han après moltes coses sobre l'autor que estem treballant a l'aula: Antoni Gaudí.

 

Els nens i les nenes de 1r de primària han dut a terme un projecte cooperatiu de matemàtiques sobre els cossos geomètrics. Han après moltes coses interessants!

 

Els nens i les nenes de la classe dels pirates han estat fent lectura en un lloc especial: la biblioteca de l'escola.

 

 

El passat 30 de març els nens i les nenes de primer de primària van marxar d'excursió a la granja Can Pidelaserra per conèixer de ben a prop els animals de Granja treballats a l'aula.

Pàgina 1 de 2

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina