El proper 30 gener, és el dia escolar de la no violència i la pau (DENIP) i convidem a totes les famílies de l'escola a la celebració conjunta al pati de l'escola, a les 9 del matí.
Els nostres alumnes compartiran amb tots les seves reflexions i el treball realitzat a la classe durant aquestes setmanes per posar color a la vida i celebrar la pau al món.

Volem agrair-vos tot el que heu preparat per a les campanyes DE TOT COR (Fem Nadal i Un Nadal ben dolç). 

Des del programa d’Escoles amb Cor-Educació en Valors de Càritas Diocesana de Barcelona volem expressar el nostre més sincer agraïment al Centre Educatiu Jesús-Maria Claudina Thévenet per la seva implicació i col·laboració a la campanya DE TOT COR – Fem Nadal i Un Nadal ben dolç.

MOLTES, MOLTES GRÀCIES per les meravelloses postals de Nadal i els productes d'alimentació nadalencs que han aportat els alumnes del vostre centre amb tanta il·lusió, per la gent gran atesa per Càritas, amb motiu de les festes de Nadal que s'organitzen a les diferents zones pastorals de la nostra diòcesi.

El nostre objectiu és que les persones grans ateses per Càritas puguin gaudir demoments d’il·lusió, participació, convivència i relació com són les festes grupalsde Nadal i en aquestes festes poder oferir obsequis a totes les persones assistents.

Gràcies a la vostra col·laboració podrem fer realitat el nostre objectiu.

Rebeu, de tot cor, el nostre agraïment. Junts podem construir una societat més humana, una societat millor!

 

Equip Escoles amb Cor-Educació en Valors
Programa Escoles amb Cor  
Educació en Valors

Càritas Diocesana de Barcelona 

 

Del 16 al 18 de novembre a Madrid. c/ Juan Bravo,13 Per joves de 18 a 35 anys relacionats amb Jesús-Maria. Trobada per compartir, conèixer i créixer en la identitat de Jesús-maria.

Inscripcions a: http://www.pastoraljuveniljm.org abans del 25 d'octubre (Places limitades)

Els nostres nois i noies van passar uns fantàstics dies a Mas Can Pic aquest passat juliol.

Ens sumem a la iniciativa promoguda per la Fundació Atresmedia, per instaurar el dia 13 de maig, com el dia del Nen Hospitalitzat.

Dansa Ara és un gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i adreçat a l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona.

Vídeo relacionat

El divendres dia 6 d'abril celebrarem la Pasqua amb tota la comunitat educativa i les famílies de l'escola. A les 9 del matí, ens trobarem al pati de l'escola.

Us convoquem a la reunió informativa del casal d'estiu d'aquest curs 2017-18, el dimecres  18 d'abril a les 17,15h al saló d'actes.

Pàgina 1 de 3

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina