Del 16 al 18 de novembre a Madrid. c/ Juan Bravo,13 Per joves de 18 a 35 anys relacionats amb Jesús-Maria. Trobada per compartir, conèixer i créixer en la identitat de Jesús-maria.

Inscripcions a: http://www.pastoraljuveniljm.org abans del 25 d'octubre (Places limitades)

Els nostres nois i noies van passar uns fantàstics dies a Mas Can Pic aquest passat juliol.

Ens sumem a la iniciativa promoguda per la Fundació Atresmedia, per instaurar el dia 13 de maig, com el dia del Nen Hospitalitzat.

Dansa Ara és un gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i adreçat a l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona.

Vídeo relacionat

El divendres dia 6 d'abril celebrarem la Pasqua amb tota la comunitat educativa i les famílies de l'escola. A les 9 del matí, ens trobarem al pati de l'escola.

Us convoquem a la reunió informativa del casal d'estiu d'aquest curs 2017-18, el dimecres  18 d'abril a les 17,15h al saló d'actes.

Instruccions per la preinscripció al segon cicle d'Infantil, a 1r d'ESO, per si necessiteu canviar de centre o els vostres fills s'incorporen per primera vegada a la Xarxa de centres educatius de Barcelona.

Aquest curs dediquem la proposta a la construcció de la pau. Construir la pau i posar fi a la cultura de la violència és una responsabilitat de totes les persones, i per això és necessària una educació que valori i promogui les actituds no violentes en tots els àmbits de les nostres relacions.

 

Pàgina 1 de 3

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina