Benvolgudes famílies:

Aquest any 2017-2018 estem celebrant el Bicentenari de la nostra Congregació Jesús-Maria.

Amb el desig de donar gràcies a Déu per aquests 200 anys de Jesús Maria al món, volem tenir una Eucaristia d'Acció de gràcies a la Basílica de la Sagrada Família, presidida per Mn . Sergi Gordo y Mn. Toni Vadell., el dia 7 d'octube, diumenge, d'aquest any 2018, a les 17.00 h.

Ens agradaria compartir amb vosaltres un moment tant important com és la Clausura d'aquest Bicentenari de la Congregació  en un lloc tant emblemàtic com és el Temple de la Sagrada Família.

Si esteu interessats a compartir aquest important esdeveniment, demaneu la reserva d'entrades a l'escola abans del 30 maig,  a fi de que al mes de setembre poguem entregar-vos les invitacions per tenir accés a la Basílica.

Ens sumem a la iniciativa promoguda per la Fundació Atresmedia, per instaurar el dia 13 de maig, com el dia del Nen Hospitalitzat.

Dansa Ara és un gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i adreçat a l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona.

Vídeo relacionat

El divendres dia 6 d'abril celebrarem la Pasqua amb tota la comunitat educativa i les famílies de l'escola. A les 9 del matí, ens trobarem al pati de l'escola.

Us convoquem a la reunió informativa del casal d'estiu d'aquest curs 2017-18, el dimecres  18 d'abril a les 17,15h al saló d'actes.

Instruccions per la preinscripció al segon cicle d'Infantil, a 1r d'ESO, per si necessiteu canviar de centre o els vostres fills s'incorporen per primera vegada a la Xarxa de centres educatius de Barcelona.

Aquest curs dediquem la proposta a la construcció de la pau. Construir la pau i posar fi a la cultura de la violència és una responsabilitat de totes les persones, i per això és necessària una educació que valori i promogui les actituds no violentes en tots els àmbits de les nostres relacions.

 

El proper 3 de març, obrim l'escola a les 10h i a les 12h per explicar-te com treballem i quins són els nostres projectes educatius.

Pàgina 1 de 3

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina