Aquest curs dediquem la proposta a la construcció de la pau. Construir la pau i posar fi a la cultura de la violència és una responsabilitat de totes les persones, i per això és necessària una educació que valori i promogui les actituds no violentes en tots els àmbits de les nostres relacions.

 

El proper 3 de març, obrim l'escola a les 10h i a les 12h per explicar-te com treballem i quins són els nostres projectes educatius.

El dia 5 de gener l'escola Jesús-Maria Claudina Thévenet amb el seu AMPA,  va participar per primer cop a la Cavalcada de Reis de Nou Barris.

Va ser una tarda molt emocionant, tant per les famílies de l'escola que van participar com per les famílies i veïns que ens van veure passar. 

Una experiència que sens dubte, repetirem l'any vinent.

17 DE DESEMBRE 

Arriba la Marató de TV3. 

 

Aquest any dedicat a les MALALTIES INFECCIOSES .

 

L’escola organitza una activitat solidària. Tot el que es recapti anirà destinat a aquest projecte. Enguany es posarà a la venda “el corsolidari” per guarnir els nostres arbres de Nadal. Tota l’escola durant aquest trimestre ha mirat amb el cor i és per això que aquest símbol solidari no pot ser un altre que el cor d’aquesta escola i de cada un dels nostres alumnes. 

 

 

Estaran a la venda per 0.50 € en porteria a partir del dia 4 de desembre i en la fireta de Nadal del divendres 15 de desembre. 

 

Us esperem a tots.

 

 

Porta les joguines que ja no has de fer servir del 4 al 11 de desembre.

Cada dimecres de 17,15-18,15 a l'escola sonem els timbals, i es que el grup del taller de batucada està assajant. Ens agradaria formar un grup de famílies de l'escola molt més gran, i per aquest motiu us convidem que veniu a provar. Sabem que us agradarà.

L'11 d'octubre vam celebrar una gran festa! La inauguració del 50 aniversari de la nostra escola.

"En camino con Claudina" 1818-2018  Eucaristía d' obertura del Bicentenari J-M, a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.

 

"En camino con Claudina" 1818-2018  El dissabte 7 d'octubre a les 17,30h tindrà lloc l' eucaristía d' obertura del Bicentenari JM, en la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.

 

Hem estat guanyadors del Concurs @jmchange "Concurs per a promoure la participació" que organitzava l'Equip de Titularitat de Jesús Maria. Hem guanyat amb els dos projectes que vam presentar en les categories de Primària i l'ESO.

Vídeo relacionat

Pàgina 1 de 2

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina