Super User

Super User

El divendres dia 6 d'abril celebrarem la Pasqua amb tota la comunitat educativa i les famílies de l'escola. A les 9 del matí, ens trobarem al pati de l'escola.

Dijous 5 d’abril a les 17h al saló d’actes 

Casal d'ESTIU 2017-18

Publicat a: Escola

Us convoquem a la reunió informativa del casal d'estiu d'aquest curs 2017-18, el dimecres  18 d'abril a les 17,15h al saló d'actes.

Instruccions per la preinscripció al segon cicle d'Infantil, a 1r d'ESO, per si necessiteu canviar de centre o els vostres fills s'incorporen per primera vegada a la Xarxa de centres educatius de Barcelona.

Aquest curs dediquem la proposta a la construcció de la pau. Construir la pau i posar fi a la cultura de la violència és una responsabilitat de totes les persones, i per això és necessària una educació que valori i promogui les actituds no violentes en tots els àmbits de les nostres relacions.

 

El proper 3 de març, obrim l'escola a les 10h i a les 12h per explicar-te com treballem i quins són els nostres projectes educatius.

El dia 5 de gener l'escola Jesús-Maria Claudina Thévenet amb el seu AMPA,  va participar per primer cop a la Cavalcada de Reis de Nou Barris.

Va ser una tarda molt emocionant, tant per les famílies de l'escola que van participar com per les famílies i veïns que ens van veure passar. 

Una experiència que sens dubte, repetirem l'any vinent.

17 DE DESEMBRE 

Arriba la Marató de TV3. 

 

Aquest any dedicat a les MALALTIES INFECCIOSES .

 

L’escola organitza una activitat solidària. Tot el que es recapti anirà destinat a aquest projecte. Enguany es posarà a la venda “el corsolidari” per guarnir els nostres arbres de Nadal. Tota l’escola durant aquest trimestre ha mirat amb el cor i és per això que aquest símbol solidari no pot ser un altre que el cor d’aquesta escola i de cada un dels nostres alumnes. 

 

 

Estaran a la venda per 0.50 € en porteria a partir del dia 4 de desembre i en la fireta de Nadal del divendres 15 de desembre. 

 

Us esperem a tots.

 

 

Pàgina 1 de 6

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina