fotosprimaria

fotosprimaria

 

Els nens i les nenes de segon de primària han tastat fruits secs de la tardor. Boníssims!

Carnaval 2017

Publicat a: Carnaval

 

El passat 24 de febrer tots els alumnes d'Infantil i Primària de l'escola es van transformar en gotes d'aigua, estrelles, astronautes, extraterrestres, planetes, coets... l'espai ens va envair.

 

Quin goig que feien tots plegats!

 

El passat divendres 3 de Febrer els alumnes de cicle inicial (1r i 2n de primària) van gaudir de la festa major de l'escola: Santa Claudina. Gimcanes, maquillatge, celebracions a la capella... un dia meravellós!

 

El passat divendres 3 de Febrer els alumnes de cicle inicial van gaudir de la festa major de l'escola: Santa Claudina. Gimcanes, maquillatge, celebracions a la capella... un dia meravellós!

Plàstica a 2n

Publicat a: Activitats a l'aula

 

Els alumnes de la classe dels bruixots i robots elaboren activitats espectaculars a les classes de Plàstica. Són uns artistes!

 

Els alumnes de la classe de 6è B elaboren el seu projecte sobre l'alimentació.

Pasqua 2017

Publicat a: FESTES de l'escola

 

El passat 26 d'abril tots els alumnes, mestres i famílies vam celebrar la vida en l'acte de Pasqua. Va ser un gran moment per compartir i donar gràcies.

 

El passat 5 de maig els nens i les nenes de primer de primària van gaudir d'una gran visita al Park Güell. Han après moltes coses sobre l'autor que estem treballant a l'aula: Antoni Gaudí.

 

Els nens i les nenes de 1r de primària han dut a terme un projecte cooperatiu de matemàtiques sobre els cossos geomètrics. Han après moltes coses interessants!

 

Els nens i les nenes de la classe dels pirates han estat fent lectura en un lloc especial: la biblioteca de l'escola.

 

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina