AMCO

Amco és un mètode d’aprenentatge de l’anglès per a alumnes d’Infantil i Primària basat en activitats d’aprenentatge innovadores que desenvolupen la competència comunicativa efectiva de l’anglès.

Gràcies a aquest mètode els nostres alumnes aconsegueixen un elevat nivell de domini de l’anglès adequat als reptes comunicatius de la societat d’avui, assolint de forma notable les competències bàsiques que es requereixen al final de l’etapa.

Aprenen de forma motivadora, a partir de les emocions, i desenvolupen la seva autonomia personal. Aprenen a treballar de forma col·laborativa a partir del aprenentatge per projectes i l’aprenentatge cooperatiu.

Com a estratègia d’aprenentatge es treballen els continguts de forma cíclica   o en espiral, de manera que constantment es reforcen i es consoliden aprenentatges i es van aprofundint en aspectes més complexos de la llengua. Tots aquests continguts estructurats dins de les quatre habilitats d’expressió i comprensió, oral i escrita.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó d\'acord, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Més informació    Més informació
Privacidad