SCIENCE BITS

Som escola que treballa per l’exel·lència en Ciències Naturals

En tota l’etapa de l’ESO treballem les Ciències Naturals a partir del projecte de SCIENCE BITS. Són un conjunt de lliçons multimèdia que promouen l’aprenentatge a partir de la comprensió. Es centra en el desenvolupament de les competències cientifico-tecnològiques i en la comprensió de conceptes claus, a partir d’un aprenentatge actiu basat en la investigació i el descobriment.

Cada unitat es basa en l’aprenentatge constructivista de les 4E+A:

  • Engeguem: mobilitzem els coneixements previs de l’alumne sobre el tema.
  • Explorem: construïm nous coneixements mitjançant la investigació
  • Expliquem: es consoliden els conceptes fonamentals de la unitat.
  • Elaborem: apliquem els conceptes i procediments
  • Avaluem: comprovem que s’han assolit els objectius. Es treballa des de la teoria I la pràctica, afavorint diferents formes d’investigació i fomentant hàbits I actituds relacionades amb el món científic: el rigor, la recerca de l’objectivitat, la deducció del mètode científic, l’esforç, la perseverança, l’anàlisi, l’avaluació, l’autocrítica…El model es basa en començar mobilitzant els coneixements previs dels alumnes; procedir connectant les seves idees amb nous coneixements adquirits a través de la recerca i el descobriment; proveir d’explicacions formals d’aquells conceptes que serien difícils de descobrir intuïtivament; i proveir d’oportunitats per a demostrar els aprenentatges comprensius mitjançant la seva aplicació pràctica.
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó d\'acord, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Més informació    Més informació
Privacidad