Orientació

Som una escola inclusiva i amb aquest objectiu es concreta en el disseny d’un Projecte Educatiu que contempli la diversitat de l’alumnat. En aquest sentit, ha de reconèixer les diferències existents, ha de detectar les necessitats, ha de determinar les ajudes pedagògiques (serveis, emplaçaments, recursos, currículum…) que cadascú requereix per assolir les finalitats educatives, i oferir-los les respostes adients.

Per a portar a terme aquest objectiu d’inclusió educativa, el centre aplica les mesures pertinents en cada cas: desdoblaments i reforç a l’aula, atenció personalitzada, adaptacions… Ens possem en contacte amb gabinets i especialistes externs i amb els organismes del Departament d’Ensenyament. En aquesta tasca hi treballa el professorat amb l’assessorament de personal d’orientació necessari.

L'ORIENTACIÓ PSICOPEDAGÒGICA:

 

Equip format per una psicòloga, una psicopedagoga

i mestres en Ed. Especial de l’escola.

Que assesora el professorat, els alumnes i les seves famílies.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó d\'acord, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Més informació    Més informació
Privacidad