Sortides i excursions

Sortides i excursions (6)

Galeries del Cicle Inicial.

El passat 4 d'abril els alumnes de segon de Primària van gaudir d'una trobada  fantàstica amb altres escoles. Riures, companyonia, ajuda, esforç, música i molta dansa. A continuació podeu observar algunes fotografies dels assajos del Dansa Ara a l'escola i una petita mostra el dia de la trobada al Palau Sant Jordi de Barcelona.

 

El passat 5 de maig els nens i les nenes de primer de primària van gaudir d'una gran visita al Park Güell. Han après moltes coses sobre l'autor que estem treballant a l'aula: Antoni Gaudí.

 

El passat 30 de març els nens i les nenes de primer de primària van marxar d'excursió a la granja Can Pidelaserra per conèixer de ben a prop els animals de Granja treballats a l'aula.

 

El passat 3 de març els alumnes de segon de primària van marxar d'excursió al museu Torre Balldovina (Santa Coloma de Gramanet) per dur a terme un taller de la prehistòria i donar per finalitzat el seu projecte interdisciplinari.

 

El passat 11 de Novembre, els nostres companys de segon de Primària van visitar el Museu Picasso.

 

 

 

El divendres 7 d'Octubre els nens i les nenes de primer van gaudir d'un gran dia a Can Ribas. Van poder fer la Verema, tastar el most trepitjat per ells mateixos i aprendre moltes coses sobre el treball a la vinya. Una sortida de tardor fantàstica!

Coneix la nostra escola

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina