El dia a dia a l'escola

El dia a dia a l'escola (22)

L'escola ofereix un sevei d'acollida matinal diari de 8 a 9 del matí i també de 17h. a 18h. de la tarda pels alumnes d'Infantil i de Primària.

L'escola compta amb cuina pròpia i elabora menús equilibrats pels alumnes del nostre centre.

També compta amb un equip de monitors del servei de menjador escolar que vol donar a conèixer els seus objectius a treballar aquest curs.

L'escola compta amb un grup excursionista que realitza excursions mensuals al llarg de curs per tota Catalunya anomenat Club Excursionista. I ja té més de 25 anys.

Festes i celebracions de l'any litúrgic.

El Centre és una comunitat educativa formada por tots els que compartim el projecte educatiu:

Una dona pel nostre temps.

Claudina Thévenet neix a Lió, França, el 30 de març de 1774, membre d'una família de comerciants de seda, era la segona de set germans i era anomenada familiarment Glady. Des de molt petita va rebre una educació molt exhaustiva i va gaudir d'una infantesa feliç.

Per una escola més verda i sostenible: Projecte Ecològic

L'escola Jesús-Maria Claudina Thévenet té el 100% d'aules digitalitzades. Totes les classes disposen d'una pissarra interactiva o pantalles i canons audiovisuals. A més de la resta d'equipaments necessaris per poder treballar amb els nostres alumnes de la manera més fàcil, innovadora i divertida.

Pàgina 2 de 2

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina