El dia a dia a l'escola

El dia a dia a l'escola (27)

La nostra escola porta ja uns quants anys amb un projecte de Diversificació Curricular a Secundària, on alguns dels nostres alumnes cursen matèries comunes amb els seus companys de classe i d'altres específiques d'aquest programa ( PDC) que s'agrupen en àmbits i treballen per projectes.

Durant els darrers anys la implantació de les noves tecnologies ha estat una de les prioritats en el nostre centre amb l’objectiu d’oferir als nostres alumnes una educació diversificada i oberta cap el segle XXI.

Orientació psicopedagògica,  la Plataforma digital o el servei de Biblioteca són altres dels serveis que l'escola ofereix als alumnes i a les seves famílies.

L'escola ofereix un sevei d'acollida matinal diari de 8 a 9 del matí i també de 17h. a 18h. de la tarda pels alumnes d'Infantil i de Primària.

A la porteria de l'escola tenim reservat un espai amb  contenidors per a recollir taps de plàstic. L'objectiu és col·laborar amb l'Associació "Sanfilippo Barcelona" i amb la "Asociación de la enfermedad de DENT".

L'escola compta amb cuina pròpia i elabora menús equilibrats pels alumnes del nostre centre.

També compta amb un equip de monitors del servei de menjador escolar que vol donar a conèixer els seus objectius a treballar aquest curs.

L'escola compta amb un grup excursionista que realitza excursions mensuals al llarg de curs per tota Catalunya anomenat Club Excursionista. I ja té més de 25 anys.

Festes i celebracions de l'any litúrgic.

El Centre és una comunitat educativa formada por tots els que compartim el projecte educatiu:

Pàgina 2 de 2

Accés a la Plataforma (versió antiga)

https://jesusmariact-jm-barcelona.micolegio.es/educamos/

EX ALUMNES JM Claudina