Projecte Multilingüe

 

Fomentem l’aprenentatge vivencial de les llengües a l’escola. Català – English – Castellano – Français. També oferim l’oportunitat d’estudiar llengües clàssiques com el Llatí i el Grec.

Dissenyem situacions d´aprenentatge globals i motivadores on treballem totes les intel•ligències per ajudar a que tots i cadascun dels alumnes es comuniquin de manera activa.

Comencem a treballar l’anglès cada dia de manera natural, a través de contes, jocs, cançons i el treball diari de rutines a l’aula a partir dels 3 anys, ja que considerem que és el moment primordial per començar l’adquisició de llengües estrangeres.

Potenciem l’ús de les quatre habilitats del llenguatge: expressió oral i escrita; i comprensió oral i escrita. Es promou el treball individual, en grup i cooperatiu per part dels alumnes.

Desenvolupem al llarg del curs diferents activitats multilingües de manera vertical, és a dir, implicant els alumnes de les diferents etapes educatives, per a què puguin compartir en un ambient lúdic les seves experiències d’aprenentatge, utilitzant l’anglès com a llengua vehicular.

Comptem amb auxiliars de conversa natives que ens permet sentir l’anglès dins i fóra de l’aula, i col•laboren amb el professorat en la introducció progressiva de l’anglès en assignatures que tradicionalment es venien impartint en català o castellà.

Programem estades lingüístiques i sortides a l’estranger (Irlanda, Regne Unit i França) i planifiquem intercanvis escolars amb centres estrangers de la nostra comunitat educativa.

Ampliem el currículum de l’alumnat amb la possibilitat d’obtenir formació acadèmica no presencial (Batxillerat Dual) amb escoles dels Estats Units.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic al botó d\'acord, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Més informació    Més informació
Privacidad